Buffet

Buffé 1

Västerbottenpaj med kräftstjärtar och creme fraiche

Salami, lufttorkad skinka

Varmrökt lax med romsås

Caesarsallad (vegetarisk)

Helstekt kalventrecote kall skivad

Rotfruktsgratäng

Primörsallad med mozzarella och oliver

Färskost med hembakad bröd och fikonmarmelad

420:- p.p

Buffé 2

Bifftomat, mozzarella, balsamico och basilika

Bakade betor med chèvre

Västerbottenpaj med skagen

Marinerade oliver

Varmrökt lax med nobisdressing

Potatissallad (gräslök, kapris, dill och citron)

Kryddgrillat svenskt kycklingbröst picklad lök och örter

Brie samt hembakad bröd och vispat smör

395:- p.p

Buffé 3 (grön buffe´)

Baba ganoush tapenade

Dressing rostad vitlök

Fajita halloumi sallad

Couscous sallad med kikärtor

Paprika – och fetaoströra

Rostad spetskål, citron, chili och parmesanost

Bakade tomater, basilika och rostad rödlök

Rostad morot, potatis, pumpa och spiskummin

Vegetariska vårrullar

Pesto tapenade med hembakad bröd och vispat smör

325:- p.p

Tillval till gröna buffén:

Halstrad lax 95:- p.p

Grillat svenskt kycklingbröst med citron och basilika 75:- p.p

Kryddstekt kalvrostbiff 85:- p.p

À la carte

*FÖRRÄTT

-Västerbottenpaj med kräftstjärtar, rödlök och creme fraiche

*VARMRÄTT

1- Majskycklingfilé med rostad potatis, dragonsås och rostad grönsaker

2- Kalventrecote med calvadossås , potatis gratäng och bifftomat

3- lättrimmad torskrygg med blomkålspuré, brynt smör,riven pepparrot och sparris

4-Vitlöksrostad spetskål med örtig chilisås och hasselnötter

*EFTERÄTT

-Brownie med vispad grädde och riven 395:- p.p

Mingelsnittar

Skagenröra

Rostbiff med färskost och pepparrot

Kallrökt lax med senap och kapris

Avokado med tomat och ingefära

98:- per styck

Kanapeér

Skagenröra

Laxtartar (dill, kapris, senap)

Getostcreme (fikon och rostade pumafrön på danskt rägbröd)

Frötäckt brie de meaux

40:- styck

Ostbricka

Mögelost

Hårdost

Kittost

Serveras med fröknäcke, kex och fikonmarmelad

135:- p.p

[printfriendly]