Buffet

Buffet 1 

-Västerbottenpaj
-Salami, lufttorkad skinka och mortadella
-Gravad lax med hovmästarsås
-Marinerad Kycklingklubba
-Rotfruktsgratäng
- svenskt kokt potatis
-Caesarsallad (vegetarisk)
-Potatis sallad
-Brieost och  fikonmarmelad
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör

Buffet 2

-Bifftomat, mozzarella, balsamico och basilika
-Bakade betor
-Västerbottenpaj
  -Inkokt lax med skarpsås
-Marinerad Kycklingklubba
-Rips med BBQ
-Potatissallad (gräslök, kapris, och persilja )
-Brieost och  fikonmarmelad
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör

Buffet 3

-Tunt skivad chark (parmaskinka, salsiccia)
-Gravad Lax med hovmästarsås ”carpaccio style” ruccola,parmesan och kapris   Marinerad kycklingklubba
-Bulgursallad ( soltorkade tomater, spenat )
-Crudité på fänkål och bönor
-Färskost med örter
-Pesto
-Marinerade oliver
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör

Buffé 4

Baba ganoush tapenade
Rostad spetskål, med salsa verde
Rostad grönsaker ( broccoli,morot, blomkål )
Halloumi sallad
Falafel
Hums
Yogurt manta sås
Bakad rödbetor
 Bulgursallad ( soltorkade tomater, spenat )
Baguette bröd och knäckebröd
Vispat smör

Tillval till gröna buffén:

-Inkokt lax --- 99 kr
-Krydda Stekt kalvrostbiff  --- 99 kr
-Grillat svenskt kycklingbröst med citron och rosmarin --- 79 kr

A la carte

 Meny 1

Förrätter

-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.

Varmrätter.

-Grillad flankstek med stekt potatis ,tomat,sallad och rödvinsås.

Efterrätter

-pannacotta vanilj

 

 Meny 2

Förrätter

-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.

Varmrätter.

-Pocherad kolja med dashi, vitvinsås, rostad broccoli och mörtens pure

Efterrätter

-pannacotta vanilj

 

Meny 3

Förrätter

-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.

Varmrätter.

-Grillad majs kyckling file med ratatouille och tomatconcasse.

Efterrätter

-pannacotta vanilj