Buffet
Buffet 1
-Västerbottenpaj
-Salami, lufttorkad skinka och mortadella
-Gravad lax med hovmästarsås
-Marinerad Kycklingklubba
-Rotfruktsgratäng
- svenskt kokt potatis
-Caesarsallad (vegetarisk)
-Potatis sallad
-Brieost och fikonmarmelad
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör
Buffet 2
-Bifftomat, mozzarella, balsamico och basilika
-Bakade betor
-Västerbottenpaj
-Inkokt lax med skarpsås
-Marinerad Kycklingklubba
-Rips med BBQ
-Potatissallad (gräslök, kapris, och persilja )
-Brieost och fikonmarmelad
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör
Buffet 3
-Tunt skivad chark (parmaskinka, salsiccia)
-Gravad Lax med hovmästarsås ”carpaccio style” ruccola,parmesan och kapris Marinerad kycklingklubba
-Bulgursallad ( soltorkade tomater, spenat )
-Crudité på fänkål och bönor
-Färskost med örter
-Pesto
-Marinerade oliver
-Hembakad Baguette bröd och knäckebröd
-Vispat smör
Buffé 4
Baba ganoush tapenade
Rostad spetskål, med salsa verde
Rostad grönsaker ( broccoli,morot, blomkål )
Halloumi sallad
Falafel
Hums
Yogurt manta sås
Bakad rödbetor
Bulgursallad ( soltorkade tomater, spenat )
Baguette bröd och knäckebröd
Vispat smör
Tillval till gröna buffén:
-Inkokt lax --- 99 kr
-Krydda Stekt kalvrostbiff --- 99 kr
-Grillat svenskt kycklingbröst med citron och rosmarin --- 79 kr
A la carte
Meny 1
Förrätter
-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.
Varmrätter.
-Grillad flankstek med stekt potatis ,tomat,sallad och rödvinsås.
Efterrätter
-pannacotta vanilj
Meny 2
Förrätter
-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.
Varmrätter.
-Pocherad kolja med dashi, vitvinsås, rostad broccoli och mörtens pure
Efterrätter
-pannacotta vanilj
Meny 3
Förrätter
-Melonsallad med fetaost och fräsch mynta.
Varmrätter.
-Grillad majs kyckling file med ratatouille och tomatconcasse.
Efterrätter
-pannacotta vanilj