Buffet
Buffé 1
Västerbottenpaj med kräftstjärtar och creme fraiche
Salami, lufttorkad skinka
Varmrökt lax med romsås
Caesarsallad (vegetarisk)
Helstekt kalventrecote kall skivad
Rotfruktsgratäng
Primörsallad med mozzarella och oliver
Färskost med hembakad bröd och fikonmarmelad
420:- p.p
Buffé 2
Bifftomat, mozzarella, balsamico och basilika
Bakade betor med chèvre
Västerbottenpaj med skagen
Marinerade oliver
Varmrökt lax med nobisdressing
Potatissallad (gräslök, kapris, dill och citron)
Kryddgrillat svenskt kycklingbröst picklad lök och örter
Brie samt hembakad bröd och vispat smör
395:- p.p
Buffé 3 (grön buffe´)
Baba ganoush tapenade
Dressing rostad vitlök
Fajita halloumi sallad
Couscous sallad med kikärtor
Paprika – och fetaoströra
Rostad spetskål, citron, chili och parmesanost
Bakade tomater, basilika och rostad rödlök
Rostad morot, potatis, pumpa och spiskummin
Vegetariska vårrullar
Pesto tapenade med hembakad bröd och vispat smör
325:- p.p
Tillval till gröna buffén:
Halstrad lax 95:- p.p
Grillat svenskt kycklingbröst med citron och basilika 75:- p.p
Kryddstekt kalvrostbiff 85:- p.p
À la carte
*FÖRRÄTT
-Västerbottenpaj med kräftstjärtar, rödlök och creme fraiche
*VARMRÄTT
1- Majskycklingfilé med rostad potatis, dragonsås och rostad grönsaker
2- Kalventrecote med calvadossås , potatis gratäng och bifftomat
3- lättrimmad torskrygg med blomkålspuré, brynt smör,riven pepparrot och sparris
4-Vitlöksrostad spetskål med örtig chilisås och hasselnötter
*EFTERÄTT
-Brownie med vispad grädde och riven 395:- p.p
Mingelsnittar
Skagenröra
Rostbiff med färskost och pepparrot
Kallrökt lax med senap och kapris
Avokado med tomat och ingefära
98:- per styck
Kanapeér
Skagenröra
Laxtartar (dill, kapris, senap)
Getostcreme (fikon och rostade pumafrön på danskt rägbröd)
Frötäckt brie de meaux
40:- styck
Ostbricka
Mögelost
Hårdost
Kittost
Serveras med fröknäcke, kex och fikonmarmelad
135:- p.p
[printfriendly]